FORRETNINGSBETINGELSER

BETINGELSER

Midtjysk Klimateknik er en lille virksomhed med store ambitioner. Ønsket er altid at levere super service krydret med gennemført kvalitet ved hjælp af godt håndværk. Så enkelt er det. Derfor er Midtjysk Klimateknik også medlem af diverse brancheorganisationer og har dermed autorisation til det virksomheden går og laver. Og derfor har firmaet således eksisteret siden 2006.

MATERIALER

Virksomheden er personligt ejet af Palle Nielsen, som er uddannet blikkenslager, rottespærremontør, kloakmester, varmepumpe- og klimaanlægsinstallatør samt VVS installatør. Han er altid klar med en god handel. Midtjysk Klimateknik bestræber sig således altid på at matche laveste netpris på materialer. Ønsker du selv at købe materialer, monterer Midtjysk Klimateknik gerne disse, såfremt materialerne er funktionsdygtige og lovlige – Husk på, det er os, der lægger navn til! Firmaet samarbejder udelukkende med anerkendte leverandører og handler kun med materialer af god kvalitet. Det ses nogle gange i branchen, at f.eks. billigere og forkerte rør bruges til varmtvandsinstallationer med den konsekvens at rørene tæres over tid. Den slags kommer du ikke ud for med Midtjysk Klimateknik som din leverandør og installatør.

GARANTI

Skulle det ske, at vi begår en fejl, er vi medlem af diverse organisationer, som sikrer forsikring af arbejdet. Idet Midtjysk Klimateknik kun leverer anerkendte produkter, gives der altid ti års garanti på produkter og udført arbejde – dog undtages sliddele.

SALG OG UDLEJNING

I Midtjysk Klimateknik kan vi godt lide, at ting bliver brugt og ikke står i forfald. Derfor udlejes dele af firmaets ejendele. Ved leje af disse betales fuld lejepris samt depositum ved udlevering. Såfremt det lejede tilbageleveres for sent til Midtjysk Klimateknik, koster det hele depositummet da Midtjysk Klimateknik også selv bruger udstyret. Er det lejede ikke i samme stand ved tilbagelevering som det leveres i, betales der for rengøring jf. timetakst i lejekontrakt. Skader og lignende udbedres på regning jf. lejekontrakt.

PRISER

Når du modtager et tilbud fra Midtjysk Klimateknik, kan du regne med prisen. Vi tager ikke mere end lovet, og skulle det mod forventning vise sig, at der dukker ekstraarbejde op, som ikke er dækket af tilbuddet, gør vi opmærksom på det og giver pris på det. Vi har måske ikke de billigste timepriser, men vi tilbyder til gengæld veluddannet og kompetent arbejdskraft. Dette kan være en investering for dig som kunde, da vi som regel opdager udfordringer i tide samt kan komme med billigere og utraditionelle løsninger, når det er muligt. Vi ved hvad et pexrør er, og hvad det kan bruges til samt hvor det kan bruges. Eller vi forstår at aflæse diverse fejlkoder på en varmepumpe og i de få tilfælde vi ikke kan knække koden, har vi et netværk, der hjælper os, så vi får koden knækket og kan handle på den. Det er ikke alle, der kan prale af dette. Med os betaler du derved også for at være i trygge hænder. Den højere timepris er yderligere udregnet efter alle nødvendige udgifter, hvorfor det ikke er nødvendigt at skjule indtjening via varesalg eller skjulte gebyrer.

Firmaet leverer ydelser i hele Danmark og kører gerne til Sjælland for f.eks. at installere en varmepumpe. Der afregnes dog bro- og færgetillæg, når disse er påkrævet for at nå frem - Det kalder vi en fair handel.

FORBEHOLD

Såfremt der opstår force majeure (generalstrejke, storm/uvejr ol.) eller lignende uforudsete hændelser, som har betydning for at Midtjysk Klimateknik kan udføre arbejde i rette tid, eller levere varer, vil du hurtigst muligt blive kontaktet og Midtjysk Klimateknik holdes uansvarlig og skadesløs i sådanne situationer.

BETALINGSBETINGELSER

Betaling foregår ved fakturering eller gennem mobilepay. Betalingsbetingelserne er 8 dage fra faktureringstidspunktet. Ved for sen betaling pålægges administrationsgebyr på 100 kr. for at rykke for betalingen samt op til 10% af faktureringsbeløbet i rente. Betalingsfristen for en rykker er 1 hverdag. Såfremt betaling ikke er gennemført efter rykker to, forbeholder Midtjysk Klimateknik sig retten til at sende sagen til inkasso. Det er dit ansvar som kunde, at holde øje med mails og post stilet til dig via de kontaktoplysninger du har givet.

RÅD OG VEJLEDNING

Skulle du have behov for råd og vejledning, er dette også muligt. Kontakt Midtjysk Klimateknik for et uforpligtende tilbud eller ring på tlf. 23244207 tirsdag mellem 17.00-19.00 for råd og vejledning.

AKUTSKADE

Akutte skader tager vi os også af. Ring altid på 23244207 for hjælp. Skulle det ske, at Midtjysk ikke kan levere hjælp i givent akut tilfælde, henvises til en anden virksomhed. 

 

REKLAMATION

Midtjysk Klimateknik samler på tilfredse kunder. Derfor, hvis du er utilfreds med den service, du har fået eller et produkt, du har købt, så skriv det endelig her og din henvendelse vil blive behandlet hurtigst muligt. Husk at beskrive din klage og angive kontaktinfo, så vi kan kontakte dig retur, når klagen er behandlet.

Hvis det mod forventning ikke er muligt at finde en løsning på en eventuel tvist, henviser Midtjysk Klimateknik dig til at kontakte byggeriets ankenævn. Dette er din sikkerhed for at blive behandlet retfærdigt.

Byggeriets ankenævn er ikke en retsinstans, men du kan regne med, at Midtjysk Klimateknik til enhver tid og så vidt det er muligt, vil følge afgørelser truffet her.

Den grundlæggende holdning i Midtjysk Klimateknik er, at konflikter og tvister altid løses bedst via konstruktiv dialog. Derfor skriv til os, hvis du er utilfreds – vi er til at snakke med!

Som nævnt samler vi på tilfredse kunder, og vi hører derfor også gerne fra dig, hvis du har ros eller lignende som styrker vores arbejdsglæde i hverdagen 🙂

Alle henvendelser behandles fortroligt og intet videregives til tredjepart uden din viden.