Din sikkerhed for godt håndværk

Altid minimum 10 års garanti jf. betingelser

Luft/vand

Bruges til opvarmning af boliger og bygninger samt varmt brugsvand. Kræver minimal installation med en ude- og inde-del som tilsluttes bygningens varmeforsyning. Kan give op til ca. 60% i årlig besparelse ved omkonvertering fra olie eller gas. Ved omkonvertering fra fjernvarme kan det give en årlig besparelse på op til ca. 25%. Anlægget benytter udeluftstemperaturen til at frembringe varmen. Da temperaturerne udenfor svinger, vil der højst sandsynligt forekomme ændringer i driftsforbruget.

Vand/vand

(jordvarme) – bruges til opvarmning af boliger og bygninger samt varmt brugsvand. Kræver større installation, da der skal graves slanger ned ca. 1,2 meter under terræn. 140m2 kræver gennemsnitligt 700-800 meter rør svarende til et grundareal på omkring 700m2. Giver i snit 10-15% merbesparelse end en luft/vand varmepumpe. Anlægget benytter jordens temperatur til at frembringe varmen. I og med at der konstant er 8-10 grader i jorden, opstår der højst sandsynligt ikke ændringer i driftsforbruget.

Luft/luft

Bruges til opvarmning i boliger eller bygninger med elvarme. F.eks. sommerhuse, kolonihaver, haveskure og lignende. Kræver minimal installation. Elforbruget med en luft/luft varmepumpe frem for ren elvarme, vil ca. kunne reduceres til 1/5-del. En luft/luft varmepumpe kan også rense luften for støvpartikler og lignende indenfor. Desuden kan den minimere risikoen for skimmelsvamp.

Luft/luft varmtvandsbeholder

Bruges til opvarmning af varmt brugsvand. Kræver minimal installation. Har du en el-opvarmet varmtvandsbeholder, vil du kunne reducere dit elforbrug ned til ca. 1/4-del.

Ønsker du at få et godt uforpligtende tilbud på en varmepumpe, så skriv her. Husk at beskrive din opgave, des mere udførlig jo nemmere er det at give en præcis pris. Husk også at angive kontaktoplysninger.

Vil du vide mere om service af varmepumper, så klik her.